Workshop Hulp bij Bankzaken in Oosterwolde

Woensdag 19 juni 2024, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Oosterwolde

Kosten: Gratis

Vind je het lastig dat steeds meer bankzaken digitaal gaan? Of dat er steeds minder bankkantoren zijn? Wil je weten wat de mogelijkheden voor hulp tegenwoordig zijn? En hoe je bankzaken kunt doen? Kom dan naar deze workshop over dagelijkse bankzaken.

Tijdens deze workshop leer je meer over de keuze die je hebt om je bankzaken te regelen. Je krijgt uitleg en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. We hopen je te inspireren om je bankzaken zelfstandig te blijven doen, passend bij wat jij prettig vindt en met de mogelijkheden van nu. En als je het niet (meer) zelfstandig kunt, hoor je hoe je dit veilig uit handen kunt geven. Ook vertellen we je waar je meer hulp, informatie en oefenmateriaal kunt vinden.

De workshop is geschikt voor klanten van alle banken. Het maakt niet uit bij welke bank je klant bent. De workshop wordt verzorgd vanuit het programma Toegankelijk Bankieren.

Aanmelden

De workshop is op woensdag 19 juni van 14:00-15:30 uur in Bibliotheek Oosterwolde.
Vooraf graag aanmelden. Dit kan met de onderstaande aanmeldknop, in de bibliotheek aan de balie of telefonisch op 0516-512075.

Aanmelden