De Bibliotheek app

Regel met de gratis Bibliotheek Wise app je bibliotheekzaken wanneer je maar wilt!

Regel met de gratis Bibliotheek Wise app je bibliotheekzaken wanneer je maar wilt!

De app is te gebruiken door diegenen die lid zijn van een Openbare Bibliotheek in Nederland. Er is een app voor iOS en voor Android.

Inloggen
Na het starten van de app kun je jouw Bibliotheek kiezen via de plaatsnamenlijst. Log in met je gebruikelijke pasnummer/gebruikersnaam en je wachtwoord. Daarna kun je gebruikmaken van de faciliteiten zoals je gewend bent in Mijn Menu en de catalogus van de bibliotheek. Denk aan het zoeken in de catalogus, reserveringen plaatsen en het verlengen van materialen.

Lees-, kijk- en luisteradviezen
Vind je het lastig om een keuze te maken uit het aanbod van jouw Bibliotheek? Je wordt geholpen met aanwinstenoverzichten en persoonlijke lees- en luisteradviezen. Ook kun je zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.

Berichtjes
Handig is dat je kunt bekijken wat je thuis hebt en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Wanneer je dat wilt, kunnen inbox- en pushberichten (reserveringsophaalberichten en inleverattenties) je op de hoogte houden van de laatste stand van zaken. Materialen inleveren? Reserveringen ophalen? De Bibliotheek laat het je weten via een berichtje.

Snel en gemakkelijk verlengen voor anderen
Met de app kun je ook materialen verlengen voor anderen, bijvoorbeeld gezinsleden. Daarvoor moet een machtiging zijn ingesteld. Na inloggen door de gemachtigde is van alle gekoppelde personen te zien wat verlengd moet worden. Verlengen kan direct, onder dezelfde inlog.

De app is gratis verkrijgbaar onder de naam Bibliotheek Wise.
voor iPhone en iPad
voor Android

Hulp nodig?
Kom je er niet uit met de Bicat Wise App? Via onderstaande links helpen we je op weg: